Juwelen voor iedere leeftijd en stijl


Sinds 1991 vallen Victoria juwelen in de smaak van een breed publiek. Victoria biedt een waaier aan stijlen: traditioneel of vooruitstrevend, sober of verfijnd, discreet of uitbundig. Hierdoor vallen Victoria juwelen in de smaak bij alle leeftijden.

Alle juwelen zijn bovendien van gegarandeerde kwaliteit. Jaarlijks wordt een nieuwe lijn gelanceerd. Op feestdagen zijn er speciale promoties.

In Salon Elise kan u terecht voor alle juwelen van Victoria. Een aantal juwelen zijn bij ons te bezichtigen, wij beschikken ook over de cataloog om de volledige keuze te tonen. Bovendien organiseren we iedere tweede donderdag- en vrijdagnamiddag van de maand, een speciale namiddag rond de Victoria juwelen. U kan dan alle juwelen bekijken in ons salon. Alle bestellingen worden zeer snel geleverd.

Victorie juwelen zijn er in meerdere prijsklassen. Hierdoor is er voor ieder publiek wel een geschikt juweel. U zal er lang van genieten dankzij de gewaarborgde kwaliteit.

Salon Elise is ook een kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen. Vrouwen zijn bij ons welkom voor schoonheidsverzorging.
Maak een afspraak of contacteer ons met al uw vragen.

Top