Maak hier uw reservatie!

03 778 09 61

Salon Elise haalt het mooiste uit iedereen


Salon Elise van Elise Van Royen is het juiste adres voor al wie er op.

Van mooie, zachte voetjes tot een pittig kapsel, kan u bij mij terecht.

Wij zijn een kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen. Iedereen kan bij ons terecht voor een coupe op maat. Tevens luisteren we naar uw wensen en streven naar de perfecte knipbeurt en kan u ook  de kwaliteitsproducten kopen voor de verzorging van uw haar van Goldwell.

Daarnaast kunnen vrouwen bij ons terecht in het schoonheidssalon. Dit voor pedicure en manicure, voor ontharing, voor massages, voor gelaatsverzorging, voor gelnagels, ...

Op zoek naar een gepast juweel? Iedereen vindt zeker zijn gading in ons gamma  juwelen. Als verdeler van Victoria juwelen, hebben wij een gamma dat bij iedereen in de smaak valt, eender welke leeftijd en eender welke stijl.

Salon Elise haalt het mooiste uit iedereen

Salon Elise haalt het mooiste uit iedereen

Wij zijn open van dinsdagmiddag tot zaterdagnamiddag en gevestigd in de Knaptandstraat, in het centrum van Sint-Niklaas. Om iedereen zo vlot mogelijk te helpen en het wachten tot een minimum te beperken, vragen wij u een afspraak te maken.

U mag steeds rekenen op onderbouwd advies en uitstekende dienstverlening.
Elise Van Royen is geschoold én bijgeschoold als kapster en als schoonheidsspecialiste. Met intussen meerdere jaren ervaring in beide.

Promoties

Het hele jaar door kunnen wij u extra voordelige promoties aanbieden. Zowel op producten voor haarverzorging als op juwelen van Victoria.

Lees meer
Top