Ga voor een
Nieuwe Look

Maak nu een afspraak

03 778 09 6103 778 09 61

Victoria Juwelen voor iedere leeftijd en stijl

Stijlvolle juwelen aan betaalbare prijzen: dat is de perfecte omschrijving voor de Victoria Juwelen. In Sint-Niklaas zijn deze te verkrijgen in Salon Elise. Victoria biedt een waaier aan stijlen: traditioneel of vooruitstrevend, sober of verfijnd, discreet of uitbundig.

Voor alle leeftijden

Een aantal juwelen zijn bij ons te bezichtigen, wij beschikken ook over de cataloog om de volledige keuze te tonen. Bovendien organiseren we iedere tweede donderdag- en vrijdagnamiddag van de maand, een speciale namiddag rond de Victoria Juwelen. Deze juwelen vallen in de smaak bij alle leeftijden. Alle juwelen zijn bovendien van gegarandeerde kwaliteit. Jaarlijks wordt een nieuwe lijn gelanceerd. Op feestdagen zijn er speciale promoties. Alle bestellingen worden zeer snel geleverd.

In meerdere prijsklassen

Al sinds 1991 vallen Victoria Juwelen in de smaak van een breed publiek. Victoria Juwelen zijn er in meerdere prijsklassen. Hierdoor is er voor ieder publiek wel een geschikt juweel. U zal er lang van genieten dankzij de gewaarborgde kwaliteit. Maak een afspraak met Salon Elise in Sint-Niklaas of contacteer ons met al uw vragen over de Victoria Juwelen.